
panierowany filet z piersi kurczaka, podawany z frytkami i surówką z białej kapusty
panierowany kotlet schabowy, podawany z frytkami i surówką z białej kapusty
grillowany stek z polędwicy wołowej w sosie z zielonym pieprzem z frytkami i surówką z białej kapusty
stek schabowy z grilla ze świeżymi warzywami, serem sałatkowy, talarami i sosem czosnkowym
skrzydełka w pikantnej panierce podawane z frytkami i surówką
z frytkami i surówką z białej kapusty
placki ziemniaczane ze śmietaną, tartym serem parmezanem i surówką z białej kapusty
placki ziemniaczane z pikantnym gulaszem wieprzowym, podawane z serem typu mozarella i ogórkiem kiszonym
karkówka i filet drobiowy z grilla, przekładany serem i czosnkiem, podawany z frytkami i surówką
karkówka w sosie pieczarkowym z serem typu mozarella podawana z opiekanymi ziemniakami i bukietem warzyw
grillowany stek schabowy z surówką "Cafe de Paris" podawany z frytkami i pieczywem czosnkowym
mięso gyros podawane z frytkami ,surówką z białej kapusty z dodatkiem świeżych warzyw i sosem tzatzyki
oryginalnie przyprawiona shoarma podawana z frytkami, surówką z białej kapusty z dodatkiem świeżych warzyw i sosem majonezowo-ketchupowym
ziemniaczki z mięsem gyros, oliwkami, czerwoną cebulą i serem mozarella zapiekane w piecu, podawane z sosem do wyboru
ziemniaczki z kawałkami boczku, cebulą i serem mozarella, zapiekane w piecu, podawane z sosem do wyboru
pierogi z mięsem lub ruskie, podawane zasmażone z surówką z białej kapusty
Restauracja serwująca dania kuchni mazurskiej przygotowane według tradycyjnych receptur z wykorzystaniem lokalnych produktów.
150g
180g
300g
160g
250g
200g
150g
160g
150g
180g
100g
150g
150g
łosoś (160g), ziemniaki opiekane, mini sałatka grecka i sos ziołowy
z gulaszem wołowym i kwaśną śmietaną
panierowany kotlet schabowy (160g), zasmażana cebulka, boczek, mix surówek, opiekane ziemniaczki
panierowany kotlet schabowy (160g), z jajkiem sadzonym, ziemniaki gotowane, surówki
grillowany filet drobiowy (160g) zapiekany mozzarellą i pomidorami, opiekane ziemniaki, mini sałatka grecka
panierowana pierś z kurczaka (160g), zapiekana z serem, ananasem i żurawiną, frytki
sandacz (200g), surówka z białej kapusty i frytki z batatów
6 pikantnych skrzydełek, 4 polędwiczki, frytki, 1 sos
10 pikantnych skrzydełek, 10 polędwiczek, frytki, 2 sosy
15 pikantnych skrzydełek, 10 polędwiczek, frytki, 3 sosy
20 pikantnych skrzydełek, 14 polędwiczek, frytki, 4 sosy
15 pikantnych skrzydełek, frytki, 2 sosy
kluski z mango, marchewki kolorowe, koper włoski, groszek cukrowy, oliwa pietruszkowa, sos Demi glace
puree ziemniaczane, kapusta zasmażana
puree z ciecierzycy, fasolka szparagowa, rabarbar kompresowany, mus wiśniowy
* danie ze świeżych ryb z dodatkami wg przepisu Szefa Kuchni
voulevant z tapenadą z oliwek, groszek cukrowy, czosnek pieczony, sos demi glace miętowy